SK6EI Kläder! 
Ja ni läste rätt. Nu kan ni beställa kläder med SK6EI tryck på! Förutom att ni kan gå omkring och stoltsera med SK6EI på era kläder så går även några kronor vid varje köp direkt till klubbkassan. 

Vi har nu öppnat en klädshop via tjänsten spreadshirt där kläderna trycks vid beställning och skickas direkt hem till köparen. Vi behöver således inte köpa på oss en massa kläder i olika storlekar och färger utan ni kan direkt på hemsidan välja och vraka. Dom flesta artiklar finns i flera olika färger och storlekar. Vi har till att börja med lagt in några motiv och valt dom kläderna vi tror kommer sälja mest. Det finns en uppsjö av artiklar man kan få våra tryck allt ifrån babykläder till förkläden och kuddar. Är det någon artikel ni tycker saknas i shoppen eller har någon bra förslag på motiv så hör av er till SA6FAX, Andreas. 

Ni hittar till vår shop på två olika sätt. Ni kan direkt här på SK6EI se utbudet och beställa kläder, i menyn hittar ni nu en ny länk [ Shop ]. Vi har dock märkt att bilderna på kläderna blir rätt små så vill man ha större och tydligare bilder så rekommenderar vi vår externa sida på spreadshirt

Vi inleder med 15% rabatt på hela sortimentet som gäller t.om 21/2

/SA6FAX, Andreas